Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir aldrig redo

Jag är inte redo än
Jag blir det nog aldrig
Du är det sedan länge
Du sa det sist

Det var svårt att höra
Att ta in
Ville helst slippa
Att se
Att höra
Att tänka på det

Det är svårt
Det gör ont
Det är obehagligt

Om jag känner så
Vad känner inte du då
Kan inte föreställa mig
Smärtan
Ångesten
Över att lämna allt

Men samtidigt förstår jag
Att du är klar
Att du längtar
Att du måste få lämna allt

Jag ville vara stark
Men jag kan inte
Jag gråter
Och känner mig liten
Maktlös

Du har accepterat
Hur det blev
Hur det är
Och vad som kommer ske

Jag är inte där än
Jag vet vad som kommer ske
Men jag vill inte
Jag vet att det måste ske
Ingen utväg finns

Du är trött
Du har ont
Och måste få vila

Jag funnits där
Vid din sida
Sett smärtan
Sett dig lida

Sist vi sågs
Sa du att det räckte
Du var nöjd
Du ville få somna in
Med bilden av oss

Det blev inte så
Det var inte dags då
Men varje dag som går
Är för dig en pina

Jag hör på dig
Att det sliter
Det äter dig
Bit för bit

Jag vill inte
Men jag önskar
Att det är nog snart
Jag hör hur du sakta tynar bort
Jag hör smärtan i dina viskningar

Snart bär inte rösten längre
Ej heller dina ben
Någon styrka i den magra kroppen
Finns ej mer

För din skull
Ska jag släppa taget
Låta dig gå
Men jag vill att du ska veta
Att jag älskar dig så





Fri vers av Coldasice VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-13 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP