Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vi

Så sa jag det

det som är så svårt

Jo, jag behöver hjälp

och där och då skapades ett vi




Fri vers av Undine
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-14 12:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text där jag och du blir vi.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine