Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värre



Värre än så här
kan det bli

Bättre än så här
kan det vara

Jämvikt
Jämvikt

Jag ligger inte hopvikt
viker inte av
för

Pöbeln




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-14 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag heller.
Den består av obegåvade knölar.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP