Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När spöken bjuder in

 

Det är något som skaver

krafsar och knackar på,

vill envist tränga sig in.

 

En dörr glider motvilligt upp

blottar det fasansfulla,

gömda och glömda där inne.

 

Det knäpper och knakar 

i rostiga gamla lås

när själen plötsligt, vill öppna upp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-14 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP