Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm dig bort

Ett nytt äventyr väntar
Drömmarnas land
Det är dit jag längtar
Där du tar min hand

Varje natt en liten stund
Tillåts vi att ses
Vi får tacka Herr Blund
För de tillfällen som ges




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP