Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fimbulvintern kommen

 

En iskall vind
blåser från öster
möter Thules värme

i sprakande lövverk
tar kylan över
som alltid denna tid
 
frost samt rånne  
av miljarder kristaller
dekorerar taken

ser dimma rulla in...

...eller är det röken
från tyrannens bomb?




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-15 08:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Ack ja denna härliga syremättade luft!
2022-10-16

    Lena Staaf VIP
Vackert och kusligt skrivet.
2022-10-15

    Sefarge VIP
Med rimmande siar-blick
Utifrån kommande framtida
frågotecken skickligen nedtecknat!
;)



2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP