Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Insidans rymd

-

En upplevelse

På en liten plats

Sant fantiserande

I sinnets palats

Djupdykande reflekterande

De tysta insikters seglats

Väcker ögonens slumrande

Synen ser en kosmisk galax

I mitten av vårt existerande

Rymdens rum har hittats

I det fanns allt levande

Ut och in har förväxlats

Perspektivet som förändrade

Allt, när sinnet öppnats

-




Bunden vers av PFJS
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-10-15 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS