Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärlekens vind

-

Ditt hjärta blåser vinden

Som fyller mitt segel

Farande genom livets stormiga hav

Med mitt hjärta i fören

För då med öppen själ

Känner mitt väsen din vind

På det närmaste sätt

Och mitt hjärta blåser också

En slängkyss tillbaka

Fångad av ditt segel

När vi passerar varandra

Tillsammans på ändlös ocean

Äntligen vi får

Ett ögonblick i stunden

Men en evighet för

Våra nu sammansmälta hjärtan

-




Fri vers av PFJS
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-15 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS