Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag släpper inte

Hårt skall jag hålla dig
Krävs en del
För att bli av med mig

In i mitt rike skall du gå
Vackra ord som flödar
Medan månen ser på

All min lust du har väckt
Den som slumrat i år
Alla tvivel du har släckt
Våra fantasier består

Inatt skall himlen sig sänka
Omfamna oss två
Mycket njutning ord oss skänka
Tills någon måste gå




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-15 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP