Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOPPETTA


Vad är det viktigaste

att ha rätt
att lyckas
att komma först
vara starkast
smartast och
snyggast

eller somna
att få sova




Fri vers av Igot Tochange
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-16 12:50



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yes. Perspektiv.
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange