Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schabloner

våra bekvämligheter 

borde vi inte konversera 

där vi talar 

avslöjandet av tomhet 

urvattnandet av vanans makt




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-16 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP