Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboken/ Söndag


Små Planeterna

tiden vi har i lugn ger mig ett blommande hjärta mitt i hösten 

Att få dig i min famn där du somnar till filmen och jag pussar på ditt huvud 

när du vaknar och mumlar om primtal och att någon annan har fel svar

ler tryggt och nöjt när du ser mig och somnar om, 

mitt skratt som bubblar i mig, 

hur du så förunderligt kan drömma

och tala i natt mössan i argumentation om ekvationer 

min lilla stora älskade mini mi

du är ren glädje

du är ren lycka 

lyckliga mig

lyckliga oss




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-16 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP