Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tjej som blivit sviken stänger ute allt.


Skölden

Minnesbilderna
utav löften
sexulisering
upphetsning

som ständigt
hemsöker

Gång på gång så blir
nåt som går sönder
inombords

En till bit utav
tillit slits bort

Ögon tåras igen o de
mörka rummet
är tillbaks

Allt som hörs är
bara svek
tomma löften

Manshänder sträcks ut
som vill ge nya chanser

Men min hand
når inte dit




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 74 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-16 19:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En smärtsam sköld.. Du berör inuti.
2022-10-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark kraftfull i sin önskade förmedling
2022-10-22

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om en relation som inte är vad den borde vara.
Bra avslut.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum