Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan försvann när kvinnan trädde fram

Vart är flickan
Den blyga
Svaga
Som aldrig vågade

Hon som alltid höll sig bakom
Inte ville synas
Eller höras

Hon som inte ville bli rörd
Eller störd
Stängde alla ute

Hon är nu kvinnan
Som alla ser
Och hon ler

Hon älskar
Och förför
Lockar
Och njuter




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-16 22:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
en Gudinna!
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP