Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnet i bilden är min systerdotters son


FIN FINA BARN

En blick
Ett ögonkast mot framtiden
Född med utmaningssked
Framtiden är din
Fortsätt se emot

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-17 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP