Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 år på nacken

Jag vill skriva en bok, eller åtminstone en novell
Kanske en berättelse om någon som varit snäll

En tjej eller kvinna som levt ett otroligt liv
Någon som gått en egen väg, som tagit massa kliv

Ingen romantisk scen eller hjärtan med lyckliga slut
Här ska visas känslor, fylla, flykt och sexdebut

Något som berör just dig som hittat denna text
Att läsa och känna att, här är min uppväxt

Drömmen kommer fortsätta att växa varje dag
Jag hoppas ni ska få läsa boken; "Det här, det är jag"




Bunden vers (Sonett) av Micky
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-10-17 11:19



Bookmark and Share


  nigrum anima
Jag tycker du ska skriva den där boken. Jag hade köpt den:)
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky