Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är som väntans tider

Uppdaterar fler gånger om dagen
Väntar ivrigt
Känner ett sug i magen

Hela kroppen pirrar
När jag på displayen stirrar
Nu
Eller kanske nu

Vänta en minut
Eller två
Eller hela dagen

Full av förväntan
Jag dör av längtan
Varje timme känns lång
Och jag uppdaterar gång på gång

Går ifrån ett tag
Men kanske borde jag
Uppdatera en gång till
Gör det inte fast jag vill

Är nästan som besatt
Det hela gör mig matt

Väntar, längtar och ler
Måtte det snart komma mer!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP