Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riv ut mitt hjärta

blanka ögon i det tysta rummet
blicken fastnar vid fötterna

vetskapen finns där ångesten stiger
bröstkorgen känns dubbelt så stor

tåren känns kall mot min varma kind
där står påsen med kläder som doftar kärlek

hålet i hjärtat växer för varje sekund
här finns allt som väcker minnen och saknad

nu är det över på riktigt




Fri vers av Micky
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-17 11:23



Bookmark and Share


    Boiye
Det är så vackert berättat! Kan se historian utspela sig <3
2022-10-30

    Lena Söderkvist VIP
Sorgesamt, smärtan syns både i och mellan raderna. Fäster mig särskilt vid den fjärde raden nedifrån, för där blir bilden konkret och du låter läsaren se vad du ser. En varm sympatikram till dig.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky