Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati - Fri

Känner tröttheten bara öka
den tar över mer och mer.
Jag orkar inte försöka
När jag ingen framtid ser.

Smärtan i själen svider
skapar en kroppslig apati
Hela mitt inre lider
-skriker, jag vill bli fri.

Pratar man om detta
är man inte normal.
Bättre att inte berätta
och få slippa alla val.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-17 13:56



Bookmark and Share


  Micky
Slående rim, fint beskrivet. Känner igen mig mycket. <3
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima