Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite ljusblå låga





Tänder ljuset lite grand. Lite ljusblå låga
näst intill
genomskinlig.

Knappt varm. Flämtande mot mig.
Kontakt.

med mig

som ock brinner lite grann.
Lite ljusblå hud
näst intill
genomskinlig. Knappt varm. Flämtande

Studsar Månljuset
mot oss

fram och åter fram och åter.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-17 14:21



Bookmark and Share


  Niliboy
Att tänd ljus å tänka på någon är fint.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg