Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spartips

Mätaren tickar
Spara energi

Du har inte råd
Med överflöd

Värm dig själv först
Det kommer bli en kall höst

Utan dina skratt som värmer
Utan ditt ljus

Tomheten och kylan
Sprider sig i mitt hus




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-17 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake