Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni någonsin tänkt att det skulle vara skönt att skriva ?

Men sen när ni börjar skriva kommer ni på att ni har inget att säga?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-17 16:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har hört talas om fenomenet, är dock inget jag känt av personligen. Så fort pennan börjat skriva, något skrivet blev, någon slags text, kanske som i ett brev. Så fort sinnet vill skapa, skapande det blir, mat, bröd, en tavla... blir det som en improviserad dans i ultra rapid.
2023-06-27

    ej medlem längre
Haha! Hur många gånger har inte det hänt? Hur många utkast har man inte, som är totalt ointressanta? Hög igenkänningsfaktor på denna. Bravo! =)
2022-10-17

    Lena Söderkvist VIP
Det blir en :) helt klart. Jo, det har hänt, och inte nog med det, det har även hänt att jag skrivit något helt annat än det jag hade planerat att skriva. Helsnurrigt. Kul fundering, hoppas du får många ärliga svar.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP