Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från prakt till slakt

 

Färgsprakande löv

med dess kreationer i

grenbeklädnad klar

grön till röd sen gul nu brun

tonar kretslopp i kompost




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-22 08:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Smarta rader om blader!
2022-10-25

  Niliboy
Här har hösten kapat ne löven å krattas nog inte förrän till våren!men vackra är de!
2022-10-24

    Lena Staaf VIP
Så förflyktigas skönheten. Nya blad tar vid.
2022-10-22

    Sefarge VIP
Fyndigt och ger tanke
Brunt dött löv
SD's rätta
symbol?
;)
2022-10-22

  Öknens Ros VIP
En förvandling som blir till ny jord med ny näring till naturen.
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP