Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma mig

Rak i ryggen står jag
För dig evigt svag
Så mycket kärlek
Det fanns att ge

Hur sörjer man någon som lever?
Nära men långt bort
Hur väger man sin heder?
Min återhållsamhet är kort

Min finaste vän
Så mycket jag vill säga dig
Backa bandet, ta tillbaka
Snälla låt mig älska dig

Vissa dagar är orden veka
Slöseri med kärlek
Arg, arg, tyst raseri
Vad får dig att tveka?

Dumma dumma
Kärleken
Dumma dumma
Mig igen




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 142 gånger
Publicerad 2022-10-17 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake