Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande härliga klänning.

Medvetenhet både inifrån och utifrån
som aldrig slutar att leva.
Ibland tar jag den i handen och tackar för gåvan.
Särskilt då den leder mig.
En annan gång är den obekväm klänning
som inte går att klä av.
Särkilt obekväm då,
jag inte orkar tänka både bakåt, framåt,
under, ovanpå och åt alla sidor.

Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till,
när gåvan förbannar mig med massor av gåvor.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-17 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP