Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perpektiv

I den mörka natt
jag helt stilla satt.
Tänkte att
om man ser
på ett moln innan regn faller ner
är det vansinnigt svart
MEN
om jag bara
kunde flyga där ovanför
det väldiga molnet skulle vara
helt vitt, nästan så det stör.
Tänk vilken skillnad ett annat perspektiv gör.




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-17 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion