Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

 

Når mina tankar

ditt hjärtas rum.

Hör du mina hjärtslag

när de vädjar till dig.

Älskar du mig

som jag älskar dig.

Jag känner inget svar

ingen genklang,

från dig. 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-18 07:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och berörandes
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP