Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar älskar inte men blir inte älskad

älskar älskar inte men blir inte älskad 

hela vägen bara småkorta andetag så 

 

jag orkar gå vidare i mitt liv med mitt

liv och andra med sitt dom som jag var 

 

så nära är jag nu så långt i från mej och 

mitt liv ensamheten tär på en samtidigt 

 

som den kan göra en stark om man vill

ha den men vill man så starkt vara med

 

någon så kan man känna sej så skrämande 

ensam älska älska inte jag väljer ensamheten 

 

men jag saknar någon vid min sida som en

bra vän att göra saker med äta gå på bio teater 

 

vandra runt och fika bara att få leva i friheten 

skulle vara så fantastiskt njutbart underbart 

 

det är kvällens känslor och tankar god natt 

kära poet vänner 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten