Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hiljaisin siivin

 

 

Hiljaisin siivin

Käy unen helmaan

 

Lohtua tuo

antaa vapautuksen

 

Kasteinen  niitty

Ei varjoa kaipaa

 

Hiljaisin siivin

Käy korkeuksiin

 

Syysaamu herää

On kuurassa maa

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-19 00:23



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Kauniita kuvia.
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP