Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen är slut

Himlarna bryts isär
Händer sträcker sig ner
Fångar de som flyr
Drar de upp mot skyarna

Du står stilla, du ser
bara trött ut
Som att du väntat
på det här

Kropparna faller i tystnad
De gör inget motstånd, inte längre
De krossas mot berggrunden
De brinner upp som stjärnfall

Du himlar med ögonen mot mig
Din mun mimar orden
Så jävla typiskt,
ännu en jävla måndag




Fri vers av aloc VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-10-19 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP