Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

Slår mot fönstret

Värmen i rummet

Är stark

Kärleken

Lever

Ivarje hörn

Tryggt inbjudande

Ser dig på avstånd

I ljusets sken

Blir glad  ödmjuk

Du vänder dig

Mot mig

Vilken lycka

Vi har varann

Livet kan inte

Vara mer än underbart

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-20 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint tillstånd.

2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP