Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Tar på väggen

Söker med en hand

Över ytan

Hårfin

Perfekta hörn

Finner inte dörren

Står innanför

I ett rum

Ropar får inga svar

Osynlig

Ser dörren

Plötsligt

Går ut

Alla ser på dig

Med vänlighet

Går  vidare

Synlig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-20 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP