Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har den nya regeringens fyra partier gemensamt?

 

Svaret är att den politiken de (re)presenterar är allt annat än det som står i namnet på deras parti:

Liberalerna är allt annat än liberala

Kristdemokraterna är allt annat än kristna

Moderaterna är allt annat än moderata 

Och Sverigedemokraterna är allt annat än demokrater 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-20 19:27



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Väl funnet om högersoppan!
2022-10-27

  Öknens Ros VIP
Vad månde bliva av denna pyttipanna?
2022-10-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
precis så, lita inte på företagets skylt, du måste gå in i butiken för att övertyga dig själv om äktheten av annonsen på byggnaden
2022-10-20

  Staffan Nilsson
Kort och sant.
2022-10-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dess gemensamma nämnare är "Kvacksalveriet"
2022-10-20

  Gunnar Hilén VIP
12 poäng och BINGO !!!!!!!!!!!
2022-10-20

  Lustverket VIP
Exakt! En sån maskerad vi har bevittnat!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP