Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blunda

noga övervägande
överhuvudtaget

i regnet
ska vi stå
som om allt
flutit iväg




Fri vers av Charles Abrams
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 03:29



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Finner den melankoli man känner, i regnkläder en mycket regnig gråmulen dag, när jag läser denna text.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams