Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att föddas på nytt.

låg på intensiven.
jag såg bara mörker.
just i slutet av livet.
bara mörker mörker.
sen såg jag mitt guldkors lysa.
jag följde och följde det .
sen vaknade jag upp.
det kändes ungefär .
som man fått barn.
den där lycka när man hör först skriket.
lyckan att jag levde.
tack för alla ni som gav mig en ny chans.
fick 5 påsar blod dropp-
sen sa läkaren till mej.
du missade lucian.
vi trodde aldrig du skulle klara dig.
det var till lucian 2018.
jag hade tarmblödningar,
blödde i två dar på sjukhuset .
jag hade opererat benet.
hade blod förtunande trombyl75 miligram.-
sen fick jag två till om dan jag skulle äta.
sen sa läkarna det var blodförtunande
som gjorde att jag blödde.
så nu har jag tagit bort medicin .
tagit bort kryckan.
det är inte konstigt att jag mår som jag mår.
för ett åt hav år sen opererade jag minna ögon.
bara död död ,'
en dör i släkten sen kommer det nya liv-
av birgitta skrev i dag
det är bara stanna gå.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-21 10:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att genomgå det svåraste och ändå lyckas hålla sig kvar i livet, starkt.
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP