Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggornas dal,.

vinden viskar jag älskar dig.
sträck ut dina händer.
skall jag hjälpa dig.
vinden viskat ta emot.
ta emot vad du kan få ge.
vinden viskar världen behöver dig.
dina tankar och godhet,
du kan skriva ge.
in i andra själar.
vinden viskar vi behöver varandra.
för en bättre värld.

på väg hem från maxi.
jag kände världens värme,
i hela luften.
fast det blåste vindar,
på väg hem stannade jag.
skrev ner den här.
det kändes som det kom uppe i från.
av birgitta skrev 20.7-2007




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 14:22



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en mycket positiv känsla i dessa ord,
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP