Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Corona för Corona...


OBJUDEN

Din närvaro ger huvudvärk,
du slukar all min energi.
Du våldgästar mitt hem,
fast jag ej erbjudit logi.

Mina ögon börjar tåras
av ditt sätt att härja på.
Det river i mitt bröst
- jag vill bara du ska gå.

Du har besudlat mina minnen
kring det vackra namn du bär.
Jag ska skåla för din avfärd
med en limeprydd solitär.

 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-10-22 09:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja så ska man fira en oinbjuden gästs avfärd!

2023-03-22

    ej medlem längre
Det gäller att vara inbjuden, inte objuden, för att ha en chans att nå fram.
Men också ett felaktigt sätt kan lätt ställa till det.

Tänk om mannen visat ömhet, respekt och generositet. Då hade gensvaret varit annorlunda.
2022-10-30

  Kajan VIP
Karg och sorgkantad text, som väcker ett intresse om skeendena innan.
2022-10-23
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP