Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laga dumma hjärta laga

Om jag hade skrikit i 5000 decibel, hade jag då blivit hörd av dig?
Jag tror knappt jag, hade blivit hörd av mig själv.
Självsäker ena stunden
Skör nästa
Inom mig ekar frågan:
Har du tröttnat på mig?
Kanske är att tröttna, en del av att älska, kanske att älska handlar om att
Stanna oavsett om man ofta tröttnat. fuck.
Varför finns det inget manus?
_____________________________________________

Tror jag är där igen, känns som något ömmar
Tänk om hjärtat spruckit lite i sina sömmar,
Men med lite tråd kan det gå att laga,
För visst finns det utrymme än att vilja behaga.
För ibland får man ta ett steg tillbaks,
För att se vad som kanske kan förebyggas
För att undvika ett ras
Sänka sin spelande bas,
Inte krossa nån jävla vas
Förstå vad som måste vattnas
Vad som måste borttas.
_________________________________________

Vad är kärlek?
Brustna hjärtan, rivna sår, påminnelser om de vart man än går

Vad är besatthet? Fula känslor som man kan känna om känslor gjort att man inte kan vara utan honom.

Prova va utan honom.

Vad är förälskelse? De man känner från början och man inte kan se de dåliga i någon, utan mer rosa moln.

Vad är att älska? Att veta att man ger någon en frihet att rikta en pil rätt mot sitt hjärta, men att vela hoppas att det är värt det ändå. Att vilja tro at det landar fint, att de blir något bra.

För vad är kärlek mer än brustna hjärtan, öppna sår?

Det är dig i tankar, vart jag än går.
Inte som att du får mig att kunna gå, men kanske åtminstone förstå.

Att det finns något mer. Det fanns alltid något bra.

För jag brukade vakna upp med en ångest så intensv direkt där i min säng, Nu vaknar jag varje morgon och ser dig, känner en poäng.

Jag den vissna blomman som börjat blomstra. Och det är coolt med tanke på att du dödar dina andra växter (HA)

För vad är kärlek? En förbannad undran vad du håller på med,
vad jag håller på med, hur fan man ska palla med känslor, sig själv, olikheter.

Så någon minut senare: där, DEN.
Blicken, famnen, orden
Tar tillbaka allt för....
Du är fan perfekt
Eller
NÄE
Men du är
MIN
Sluta aldrig vara
Fucking min
__________________

du hörde mig visst ändå nu




Övriga genrer av psykisksjukkomut
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-22 14:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=uR1VZTHkRbY

2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

psykisksjukkomut