Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lurade


DIMMAN

DIMMAN är inte
Guds ord

Dimman svävar över bergen
Likaså svävar ondskan fritt
Över världen går ramaskrin
Som man inte hör.

Dimman svävar över människors pannor
Människor försöker reda ut röran i sina
tankar.

Dimman svävar över människors glädje
Den glädjen = kortvarig för dem som nyss byggt bo

Överheten vill oss illa,
Men folken bygger villa
Överheten står och lovar
Men smilen kan jag inte gilla.

Dimman svävar över mina ögon och jag ser
Guds ord som är de enda klara i denna värld.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-22 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet