Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att krympa

det finns de
som ställer sig
på andras hjärtan

för att de tror sig
bli större

men den
som försöker växa
på detta sätt

krymper alltid

och blir mindre

än en människa




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-10-23 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP