Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur symboler, mönster, former berättar om skapandet! Fysiskt, mentalt och känslomässigt


Hur abstrakt blir konkret och genomförs praktiskt

Processen /från tanke till handling/abstrakt

*Bli konkret/praktisk genomförande

Manualen
Ingredienserna
Formen
Energi/rätt temperatur
Tillverkningen

Produkten=resultatet

Materialiseringen är klar/alkemi

Frågan du måste ställa!

Riskanalysen! Vad blir konsekvenserna
när det visar sig att analysen var felaktig
eftersom resultatet skapade kaos!

Uppvaknandet!

Är detta till nytta på längre sikt?
Ger det bara en kortsiktig vinst?
Är avfallet i processen skadligt?
Är det bra för helheten?

Det som troddes vara tillväxt blev istället
nedbrytning!













Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-23 18:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Det är "någon" eller "några" som styr upp diverse kalkyler i önskad riktning. Beställningsjobb, alltså.

Vem/vilka tjänar på de s k kriserna och stärker sin reella makt? Är det ens lagligt att öppet diskutera det?
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP