Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ har rotat sig i mitt hjärta om än den fyller varje skrymsle och vrå inom mig ... Det har dock plats för och välkomnar likasinnade själar ... publicerad i februari 2013 men budskapets innebörd och mening är lika aktuell 2022 ...


Mitt hjärta tillhör endast ...

... dem jag håller kära
och som betyder allra mest för mig ...

- Mina barn
och den dig
som är ämnad för mig ...

Att det finns plats för
många fler likasinnade själar
är dock någonting som de
som tycker om och bryr sig om
och som känner mig
redan vet inom sig ...

Men mitt hjärta
är likväl primärt 
helt och fullt reserverat för
och tillhör endast den
som jag älskar
och som så ock älskar mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-24 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP