Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En saknad guldålder.


Saknad dröm


exotiska elfenbenspipor
och gamla vita fioler
hittas uppsköljda
på den steniga stranden.
vi grät över tiden
då de var moderna
och varför de hade kommit hit
från de händer varur de fallit.
vi mindes
och drömde oss bort
till hur det var då.
det spelade ingen roll
att våra egna händer
höll på att släppa allt
utom varandra.
just då var drömmen
om gamla goda tider
mer levande
än våra egna hjärtan.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-24 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen