Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken

Aurora dansar

Igen

Med tysta rörelser

På himlen

Med gråa

Gröna  rosa 

Mjuka vågor

Det är mäktigt

Står helt  stilla

Ser på

Ingen vet när

Skådespelet

Slutar

Ljuset avtar

Visar sig inte

Så länge

Aurora dansar

Försvinner bort

På himlen 

Blinkar 

Stjärnorna mot

Norr

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-24 11:19



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert, önskar uppleva det ngn gång i livet
2022-10-24

  alicja lappalainen VIP
en stund av hänförelse över vackra bilder av ett ljusfenomen.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP