Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den enes skrot - den andres guld

 

En rostig baklykta
tar vissa som skrot
vi jublar förryckta
i patina fyller kvot

A-Forden från 1931
släckte lyset i biotop
verkar ändå le brett
ovan gap ser cyklop

trots gömman i dyn
än belyser skönt ljus
skatt tolkar min syn 
andra nog i abstrus






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-25 07:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klok underfundigt skrivet!
Det mesta bär på
Sitt värde,ej bara
i reda pengar.Det
gäller att kunna
upptäcka det! Då
kommer man att
kunna känna sig
rik även utan 1:or
och 0:or på ett
Bankkonto?
Så även rostig
pryl kan få en
att skina inom
-bords?




2022-10-25

    Lena Staaf VIP
Lycka att upphitta en sådan pryl att pryda sin farkost! Återvinning -ja!
2022-10-25

  Öknens Ros VIP
Det till synes oansenliga och värdelösa kan ibland visa sig vara guld värd

2022-10-25

  Solstrale VIP
Mycket kreativa rader som med bravur tecknas i all sin vurm för det förgängliga€!
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP