Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny insatts behövs till områdets alla ungdomar och för att stävja att de tilltvingar sig andras nya och eftertraktade skor, tidigare sas att de kan byta med varandra, men detta har ännu inte satts i bruk av...


Skomakare

Efter att Krigar-drottningen mottagit
Englands Kung Charles till områdets
installationsceremoni av skårsberget
så börjar nu vardagen återvända igen
och det viktigaste idag är; skomakare...

"Varje ungdoms fötter kommer givas
skor skapade av erfaren skomakare."

De la så detta pergament i en glas-kista
den har en liten öppning längs upp som
betalningen för skor lägges in diamanter
i denna för området så viktiga glas-kista.

Detta är Skårs bergets förmögenhet
att kunna ge de bästa skorna till; Er.

-Det är en Ära att få tilldela adelsmärket!

Så tycktes Skomakaren bli lite blyg i sin roll
men ni ska veta att ungdomarna nu går här
och njuter av sin kontakt med verkligheten.

Vägen är återigen rätt väg att gå på.

För att ges rätt stöd behövs information
och att få så sköna skor till just ens egna
det är verkligen en lyx för själen som; Är.

___

Till spelets regler:

De två orden = Er och Är

Jag vet inte idag om detta kan ge lindring
men ordet Er är lite bra till en Kunglighet.

Samtidigt behöver vi Ära i ordet Är finns Vi också.

Så kanske det ska bli tre små ord igen: Er, Är och Vi.

(Er är vi, sammankopplade, blir det rätt väg att gå?)

Planet Polis ger oss text i form av sagor i spelets regler.

Är Vi Rätt?

Hm, behöver nog gå till min lägenhet i skolan igen.

-Hej, löste du "Skomakare" grejen?

Ja, vi är klara med installationen, älskar den!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP