Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderaterna i Stövelsborg

 

Moderaterna i Stövelsborg 

Får inte visa sig i stadens gator och torg 

För där blir de levande flådda 

Deras väljare känner sig förrådda 

 

Moderaterna i Stövelsborg 

Känner trots allt ingen sorg 

För att de regerar ihop med de röda 

Nu får de fly från trollen de göda' 

 

Moderaterna i Stövelsborg 

Behöver nu vård och omsorg 

Efter allt hat och hot de fått höra 

Riksda'n? Ja, där ska man för SD smöra 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-24 20:57



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Hahaha! Snacka om att vända kappan efter vinden !
2022-10-24

  Staffan Nilsson

Javisst! Självgoda sverigedomkrater kan inte accepetera att en majoritet inte lajkar deras korrupta ledare.
40 av hundra sölvisar älskar att hon plötsligt älskar vindkraft
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Wjwb7j/louise-erixon-sd-svangde-om-vindkraft


2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP