Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


Markpraktens skönhet på färger

Jag lever med naturen av mossbelupna svampar
som stenar som med blandsvamp i färgsorter

de röda svamparna grunnar jag över
och vet inte riktigt i vilket släkte
de hör hemma
men
vackra är dom…

och eftersom att jag älskar rött
lägger jag in
färgen på sorten i en ännu klarare rödfärg men;

Med blandat på mossbelupna i färgsorter naturliga…
och över fina stenar som över lagda av mossa så
bara njuter jag av naturligt

Copyright Glitträ




Bunden vers (Tanka) av Glitträ VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-25 09:45



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så fint att se det stora i det lilla. Svamparna i sin självklarhet är ju otroligt vackra när de fortfarande är friska.
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP