Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

När allt svartnar
men måste vara stark
mörkret tar min hand i sin
den bryr sig inte om tårar
för vad är tårar
egentligen

Besked
ord på ett papper
vill skrynkla ihop det
kasta det
men beskedet bryr sig inte om känslor
för vad är känslor
egentligen

Vill att livet ska vara som förut
innan nu
vill bevara det som lenaste videung
men videungen bryr sig inte om livet
för vad är livet
egentligen




Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-25 16:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Stark och genomgjuten som fan !
2022-10-26

  Solstrale VIP
Mycket stark igenkänningsfaktor!
Vittnet på det vita arket, besked…
Och metaforerna vad bryr de sig om livet och slutligen frågan vad är livet egentligen! Berörande, träffande och drabbande! En text med substans!
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP