Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leva för någon annans skull


Leva aveL

Just nu så lever jag
trots att jag inte vill.
Min själ är så svag
och mitt jag står still.

Ni säger, kämpa på
trots att ni inte förstår.
Jag vill ju inte bestå
då jag är ett öppet sår.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-25 17:15



Bookmark and Share


  Micky
Fin bild till smärtande text. Jag vet hur det kan kännas. Varm kram
2022-10-30

  morgonstjärna VIP
alla lever vi för något då finns det en mening med allt.
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima